(startende) zzp'er

www.vanhuisstedenadministraties.nl huissteden@produra.nl

* In het jaar van oprichting van de onderneming wordt op alle tarieven een korting verleend van 30%. Het 2e jaar een korting van 20%, het 3e jaar nog een korting van 10%. Het 4e jaar wordt het volledige tarief berekend.

(startende) ZZP'er

 

Ooit ben ik voor mijzelf begonnen en ik weet als geen ander hoe moeilijk dat kan zijn. Uiteraard dienen de boekhouding en de belastingzaken voor alle ondernemers goed geregeld te zijn.

Maar voor startende ondernemers gelden toch wat andere ‘regeltjes’. Juist in de beginfase is een goede begeleiding van groot belang. Als er in de beginfase verkeerde keuzes worden gemaakt, bijvoorbeeld in het kiezen van het systeem van de boekhouding, dan kan dit nog jaren doorwerken.

Een van mijn specialiteiten is het begeleiden van een startende ondernemer onder het motto een goed begin is het halve werk. De begeleiding van startende ondernemers geldt niet alleen op het gebied van de financiële administratie en de fiscale zaken, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van de andere instanties zoals: Kamer van Koophandel, Belastingdienst en banken.

Mijn diensten zijn voor alleszins redelijk tarieven* zodat u de tijd krijgt uw bedrijf uit te bouwen en tegelijkertijd de vinger aan de pols kunt houden.

 

 

 

Copyright ® 2015 vanhuisstedenadministraties.nl

Store timings:

Monday to Friday: 9AM to 10PM

Saturday: 9AM to 12 PM

Sunday: Closed